Ето кога ще ви потрябват евтини хамали

Предлагаме ви заедно да помислим за наем на евтини хамали, а кога може да ви потрябват вижте в следващите редове:

Какво правите, ако няма чистота, а имате неочаквани гости. Помислете за наем на евтини хамали

Всички сме попадали в ситуации, когато знаем, че не е чисто и имаме максимум 10 минути до пристигането на гостите. Паниката е завладяваща, но винаги започвайте от мястото, където смятате да прекарате най-много време. И не се притеснявайте за пространствата, които няма да видят.

Ето и някои трикове, които може да приложите:

Ако е спешен гост, можете да затворите вратата на спалнята, освен ако не е някакъв вид социално обаждане. Частните стаи не са за гости, така че затворете вратите, защото ако имате ограничено време, не трябва да се разсейвате. Ето реда на зоните, които трябва да почистите, преди пристигането на гостите:

  • Започнете с кухнята

Тъй като кухнята обикновено е мястото, където се събират всички, започнете да почиствате там. Мисията е повърхностите да се почистват възможно най-бързо и добре. И помислете за бързото съхранение на нещата. Изхвърлете целия боклук и ако има останали съдове, поставете ги в съдомиялната машина или, в краен случай, ги хвърлете под мивката. Никой няма да погледне там. Сега избършете плотовете и бързо преминете към почистване на следващата стая.

  • Всекидневна и трапезария

Точно, както в кухнята ще почувствате, че всичко е много по-чисто, ако плоските повърхности са почистени, но това може да не е така. В хола това е масичката за кафе или помощните маси и, разбира се, масата за трапезария.

Това са повърхностите, които са склонни да натрупват най-много бъркотия и правят стаята да изглежда по-разхвърляна, независимо от всичко. Добрата новина е, че винаги може да потърсите и под наем на евтини хамали. Дори да е било разхвърляно от месец и си мислите, че всичко, което отнема толкова много време, за да стане това разхвърляно, ще отнеме много време, но в по-голямата си част можете да се справите бързо с една от тези повърхности, докато идват гости. Не се притеснявайте за метене или прахосмукачка, това не е най-непосредственият признак за чистота или мръсотия.

Какво правите, ако няма чистота, а имате неочаквани гости. Помислете за наем на евтини хамали

  • Бързо отидете до тоалетната

Определено искате да почистите банята, защото никога не знаете кога някой ще я използва. Трябва да започнете с почистване на тоалетната, защото тя все пак е тоалетна.

Както при другите стаи, избършете пода с разтвор за бързо почистване. Сега, за да държите любопитните очи далече, затворете завесата на душа, колкото е възможно повече, защото нямате време да почистите дълбоко ваната.

  • Не забравяйте входа на къщата

Не забравяйте първото нещо, което вашите гости ще видят. На пръв поглед коридорът може да изглежда чист. Но ако се вгледате внимателно, ще забележите праха и следите, оставени от обувките. Така че прахосмукирайте бързо, опитайте да използвате разтвор за бързо почистване и това е всичко.

Заключение

Независимо каква е ситуацията, дори когато имаме неочаквани гости, ако не се паникьосвате, нещата ще се оправят. Важното е да имате всичко необходимо, а почистването ще стане за миг. Всичко е до желание.

Източник на информация и идеи: hamalski.com

Scroll to Top