5 най-популярните офис мебели геномакс

Представяме ви Топ 5 на най-популярните серии офис мебели геномакс, които са идеални за персонала. В края на всяка година елитните производители на мебели записват популярността на продуктите от предходната година и я нулират към следващата година. През цялата година събират статистика за всички продукти и тези мебели, чиито продукти са били по-популярни, са включени в тази класация. Ето и статистиката към момента.

5-то място  – заемат евтините офис бюра с метална рамка

Тази серия мебели е популярна със своите евтини маси с метална рамка. С тях може да разчитате на цена, качество, модерна визия, разнообразие от цветове.

4-то място –  заемат нестандартните форми и странични маси

Такива офис мебели са популярни поради нестандартните си форми и стилни странични маси, които нямат дръжки. Предлагат отличен стил, добър избор на цветове, дебелина на елементите.

3-то място – класически офис мебели геномакс

Много здрави и почтени мебели, които ще подхождат както на оперативни, така и на директорски. Има много елементи, които допълват или заменят оформлението. Можете да го наречете лукс. Висока цена, но в същото време добро качество. Офис мебели геномакс има и с необичайни дизайнерски решения.

2-ро място – пада с на офис мебелите със заоблени ъгли и плаващ плот

Подобно на предишните мебели, това е качествен продукт и изглежда престижно. Всичко това се постига благодарение на дебелия и широк плот за маса, който не само изглежда впечатляващо, но и дава много полезно работно пространство.

1-во място – отлично съотношение на цена и качество

В продължение на няколко десетилетия тази серия мебели е много популярна и най-купувана. И не е шега! Много добра комбинация от качество и достъпни цени. Огромен брой допълнителни елементи предоставят големите възможности за различни оформления, както за персонала и административните офиси, така и за мениджърите. В един офис е възможно да се организират офис мебели геномакс, с различни посоки, които ще изглеждат легитимни и в един дизайн. Имате много възможности, а главното изборът остава във вашите ръце!

Scroll to Top