Интериорен акцент стикери за стена

Интериорен акцент може да поставите у дома, във всяка стая със стикери за стена. Те са чудесно решение, икономично и много актуално днес.

Всичко зависи от въображението на самата домакиня. Всяка стена, под или друга засегната и скучна зона може да бъде освежена със стикери, вместо боядисана.

Моделът се прилага с помощта на шаблон. За да направите това, на адреса на flaro.bg лесно може да разгледате всички предложения и да изберете най-подходящото за вас.

За интериора на стаята избирате боята с желания цвят и стикер. Може да го залепите със собствените си ръце, показвайки въображение и креативност.

Първо трябва да маркирате местоположението на шаблона на стената. След това прикрепете шаблон и след като разлепите, да нанесете рисунка. Всичко ще се окаже много интересно и необичайно, тъй като жените и децата обичат да се занимават с такива неща.

Направете всичко сами, тогава моделът ще се окаже изключителен и най-хубавото е, че никой няма да има такъв.

Ако изработката на резбован шаблон изглежда сложна, може да направите прости двойни или тройни кръгове. Весели два цветни кръга на светла повърхност. Те ще бъдат чудесна декорация. Може да играете с цветни ефекти. Кръговете може да не са напълно равномерни, като в този случай ще има и игра на форми.

Не можете да ги нарисувате, а просто да изрежете и залепите самите стикери за стена, само за това трябва да изберете материала, по състав и цвят. Също интересна творческа работа.

Друг добър ефект може да получите, ако не боядисате цялата стена, а просто нанесете украшение на места. Този модел се прилага и с помощта на шаблон. Оттенъци от един цветен набор. Те са идеални за това, само два тона по-тъмни от основния цвят на стената.

Ако поставите няколко метални аксесоари в стаята тогава, за да постигнете единството на композицията, този цвят може да се приложи и при прилагане на шаблона.

Всички чертежи трябва да са на еднакво разстояние един от друг, под, ъгли и таван. Роботът е старателен, но си заслужава.

Тайната на вътрешната хармония може да е в контраст. Например, нанесете снежнобял модел, върху стените с маслинов цвят. Тази комбинация ще изглежда много стилна. Скучна обикновена стена ще бъде силно преобразена и цялата стая с нея.

За такава работа се предлагат специални бои за декоративно боядисване на стени и тавани. Тази боя позволява на стените да дишат, устойчива е на зачервяване от петна и замърсявания, а също така е безопасна за здравето. Предлага се в различни нюанси.

Scroll to Top