Фън Шуй: пътят към хармонията

Дори в древен Китай хората са забелязали тясната връзка на човешкия живот със заобикалящата го природа. Те отбелязват, че хората зависят от него, не само от гледна точка на финансово значими неща (получаване на храна, вода, въздействието на климатичните условия), но също така и в духовното. Така се ражда учението на Фън Шуй, което е преведено на името „потоци от вятър и вода.“

Според тази доктрина, правилно разположено, обезвредено и разчистено пространство заобикалящо лицето има благоприятен ефект върху неговото емоционално състояние и психичното здраве. Това допринася за подобряване на неговите възприятия, в каквато и да е дейност. За разчистване на дома от всичко излишно и стари мебели, потърсете чужда помощ от бригади.

Фън Шуй носи в себе си хармонията на човека с природата, позволявайки му да се намери в този свят.

Къщата ти е твоята крепост. Ако искате да се чувствате уверени в стените си, внимавайте, че местоположението на зоните е построено според правилата на това учение. Това не е автоматична подмяна, тя наистина работи.

И дори ако живеете в апартамент, който няма възможност да промените оформлението, можете да решите този проблем с помощта на специални предмети и декор, като саксийни растения или комбинация от статуетки, изработени от различни материали. Фън шуй експерти, за да помогне правилно да организира пространството, за да скриете недостатъци и нередности на стените, регулиране на посоката на потока на енергия и я насочва обратно на пистата. Апартамент, украсени с Фън Шуй, в допълнение към общите естетически идеи на пространство и интериор, придобиване и рафиниране на енергия поток от сили, които искат да се природа.

Ако забележите влошаване на здравето, умора или се сблъскват с липсата на разбиране в семейството, се опитват да променят света около себе си. Фън Шуй ще помогне да намерите хармония не само в космоса, но и в душата.

 

 

Scroll to Top