Стилът „ванилия“ за момичета

Стилът на „ванилия“ е често споменаван, но малко от нас знаят за него в детайли. Именно затова избрахме сега да се спрем.

Навярно сте чували изразът „ванилия момиче“. Много хора искат да научат за този стил и да го опитат сами. Все повече и повече ваниловият стил печели популярност, има много момичета, които се наричат ​​“ванилия“. Да видим какъв е ваниловият стил и как изглежда?

„Ванила“ е комбинация от разнообразни съвременни стилове с ретро стил. Слабо, нежно, с нюанси на тъга по лицето – това е образът на ваниловото момиче. Трябва да са налице в нежен тон – блузи с цветя, връзки или копчета, леки и ефирни рокли, тесни дънки, райета или кариран риза, модели дрехи украсена с фини цветове, както и черно-бели тениски с различни щампи, като „Аз обичам Ню Йорк „или“ Обичам кафе „.

Костюмите и роклите, направени в ретро стил, където коланът е украсен, различни видове поли и евентуално разнообразие от цветове на шалове. Момичетата ванилия също предпочитат стилът ретро, ​​с плетени шапки и други уютни неща, сякаш са взети от багажа на баба. От обувки момичетата „ванилия“ предпочитат: ботуши, обувки с деликатни розови цветя или обувки с високи токчета.

Особено внимание трябва да се обърне на аксесоарите, които подчертават нежност и усъвършенстване. Традиционната чанта с ванилия задължително трябва да е над рамото, може да бъде надпис на известен град, например Париж, Ню Йорк, Лондон или, например, изображението на Айфеловата кула. Що се отнася до бижутата, ваниловото момиче ще избере оригинален и деликатен пръстен с елегантен обков или пръстен с образа на Мерилин Монро или много дълги мъниста. Основното условие за бижута е, че трябва задължително да са в леко ванилов или ретро стил.

Необходима аксесоара „ванилия“ са очила с лилава или черна рамка на половината от лицето. Масови часовници с отпечатъци ретро от 30-те години. Жената в стил Ванила най-често не прави особено сложни прически. Тея предпочитат съзнателно небрежния и естествен събрани дълги коси, на кошница или снопчета, падащи върху едното око. Самото момиче ванилия е много уязвимо и чувствено, наивно и спонтанно. Живее малко в облаците. По този начин тя напомня за Алиса в страната на чудесата. Изображението на тъжен, романтичен човек със слушалки в ушите, който е умислен в любимата мелодия, може да докосне момчешкото сърце и да привлече вниманието.

Момичето Ванила обича да ходи в дъжда, да мечтае, да се възхищава на природата и да се наслаждава на нежните истории за Него …

 

 

Scroll to Top