Няколко важни функции за модата във високите токове

За да сте сигурни, че високите токчета са удобни и няма да ви причинят болезнени мазоли, подувания или зачервяване , има още няколко неща, които трябва да имате предвид, различни от височината на петата.

Например искате да се уверите, че пръстите на краката ви имат достатъчно място в обувката. Много обувки с висок ток имат кутии, които са прекалено тесни, което компресира пръстите на краката и може да доведе до различни проблеми с краката. Важно е токът да бъде съчетан с дрехата: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/bray-steve-alan-by-einstein-дамска-дънкова-пола.

Самата височина на петата не трябва да ви изхвърлят от равновесие. Тя трябва да е с достатъчно тясна на ширина, но да започне по-близо около предната част, където правилно да поддържа глезена.

За да се уверите, че високата пета правилно поддържа цялото стъпало, вместо да натискате пръстите на краката си, може да помогнете за по-стегнатата стъпка. Това означава, че обувката ще задържи крака над дъгата, вместо да му позволи да се плъзне надолу и да причини болка.

За да обобщим всичко това, http://2468.eu/2017/09/15/нека-да-започнем-с-някои-основни-прави.

трябва да си купите добре изградени високи токчета, които поддържат краката, имат мястото за пръстите на краката и са добре балансирани. Обикновено това означава и да купувате добре изработени обувки, които няма да са от най-евтините, но ще се изплатят във времето като дългосрочна инвестиция. Струва си да видите и това: http://blogoman.com/2017/09/18/как-да-измерите-перфектна-височина-на.

 

 

Scroll to Top