Какво да носите тази есен

Времето през есента е често дъждовно, а есента непредсказуема. Така, че в това време, трябва да се носят топли дрехи. Но как може да съчетаете двете – да сте защитени от външни фактори и изглеждате добре? Лесно! Ето няколко варианта за най-спешните есенни дрехи и обувки:

  1. Яке или черно кожено сако. Кожената дреха изглежда по-груба, но в комбинация с леки рокли или уютни пуловери с миниатюрни обувки, това придобива съвсем нов, изключително стилен външен вид.
  2. Дъждобран. Питае ли се как мушамата може да изглежда стилно. Съвременната мода е достигнала висока точката, лошото време реагира силно и често ни противоречиви. Поради това, може лесно да намерите шлифери в напълно различни цветове, а в съчетание с гумени ботуши видът ви може да стане и модерен. Дори тогава дъждът може да изглежда повече от приятен сравнен с яркото слънце.
  3. Ботуши. И не става въпрос за обикновени обувки за жени. В действителност, под названието страхотна обувка се има предвид устойчива на всякакви климатични условия, за дълго време. Такава е удобна, евтина и модерна, а сред моделите за есента може да откриете вашият модел ботуши.

Важно е да реагирате на лошото време с усмивка и положителна нагласа. Изберете колоритен чадър, с който да се откроявате от тълпата хора със сиви черни чадъри. Също така, можете да си купите цветни чорапи или жълти или червени дъждобран и ботуши.

Експериментирайте с дрехи, обувки и аксесоари – http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/късите-кожени-якета-сексапил-и-женств.

Есента нее само „ревливо“ време, тя е най-пъстрият от всички сезони и подобаваща за нея е цветната одежда. Бъдете в крак с нюансите й!

Потърсете ярки неща, за да изненадвате хората и да попадате в центъра на вниманието. Добавете и една голяма усмивка на лицето си!

 

 

 

 

 

Scroll to Top