Тухлата в интериора на апартамент

Ако сте уморени от монотонността и искате големи промени в къщата, то попаднали сте на подходящото място.

Тук:

EVROSONDA.COM – сондиране на вода ръчно;

EVRO5.COM – фирма за извозване на стари мебели;

DEPO.BG – почистване на парцели.

може да намерите подходящи услуги за различни аспекти от домакинстването и бита.

Спретнатите ремонти във викториански стил са нещо, което ще зарадва болшинството. Представете си в дъждовен ден да стоите около камината, с книга в ръце и увити в одеяло … Отличен интериор или фон зад всичко това ще стои тухлена стена във вътрешността. Звучи страхотно, нали? Особено в комбинация с камината.

Остава да се решите кои тухлен ще са най-подходящи. Преди да опитаме да намерим отговор на този въпрос, нека узнаем нещо повече за значението на тухлите:

Свикнали сте да мислите, че тухлена стена не може да бъде подходяща за интериора на вашия хол или спалня. Но всичко зависи от това какъв цвят камък избирате.

Стената от тухла може да се побере във всяка стая и дори може да се превърне в неразделна част от нея. Само неопитните собственици могат да предположат, че зидарията изисква грижи и внимание, тъй като е вид строителен материал. Но това не е така.

Има правила, към които е желателно да се придържате, ако искате да запазите красотата и оригиналността на интериора. Не е нередно да има тухлена стена в интериора на кухнята. Кухнята ще изглежда добре с подобна престилка и ще стои много удобно и оригинално. Можете да оставите тухлата в естествената й форма, това ще добави чар към стаята. Ако имате камина с естествена тухла, не бързайте да довършите, по-добре ще бъде покрита със същата тухлената стена като фон. Поставете рафтовете с книги, декоративен килим от кожата на животно, за да получите една неописуема наслада в сивата студената зима.

Не се заблуждавайте, това място ще се превърне в едно от любимите на вашето семейство и гости. Ако искате вътрешна тухлена стена в спалнята, леглото може да се аранжира с нея във вид на таблата и обратното.

Декорирайте стена с различни аксесоари, това може да бъдат картини, часовници, висящи отворени рафтове, ярки вази, лампи, книги, цветя, свещи, порцелан и други дреболии. Ако използвате тухла до тоалетната, трябва да предвидите високата влажност. Тогава се намазва камъка със специален лак. Особено добре тухлени стени се аранжират на вилата. Може да изпълните цялата къща в този стил.

 

 

 

Scroll to Top