Как да изберем цветя за фън шуй в работилница

Точно както в дома, на работа във всяка жилищна площ, дали една стая или офис помещение, предназначено за определен вид дейност, доминира определен вид енергия.

Според фън шуй, с помощта на цвят в офиса може да се донесе енергия ред. Необходимо е само да се знае кои растения как да изберем и къде да ги поставим.

Вижте и фирма ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM – за почистване на дворове с извозване на отпадъци.

Да започнем с това, ние трябва да разберем, какво помещения обикновено са планирани в офиса:

Главния кабинет – офис лидер на Работна група трябва да бъде оборудван, на първо място. В края на краищата, това зависи от ресурсите на всички потенциални служители. Тук цветята на Фън Шуй, чието присъствие на работния плот в офиса на шефа ще донесат хармония, финансова стабилност и създаването на помощ на нови идеи започват с:

бегония цвят завинаги, дърво Красула и много други. Растенията с много хъс, поместващи гняв и негативност са във: виолетово, розмарин, чай от роза, хризантема;

Персонален кабинета – ако местоположението на офис сграда в кабинета ви позволява да инсталирате едно дърво, то ще бъде божи дар за финансовата стабилност на отбора. Поставя се в югозападната част на страната и е отговорен за хармонията на човешки отношения. Това може да бъдат скални растения. Листата трябва да бъдат кръгли, овални или с форма на сърце. Но кактус не се препоръчва. Ако някой наистина харесва това цвете е по-добре да го поставите далеч от основните места;

Потърсете OBSHTINI.COM, когато ви трябва почистване на апартаменти, София.

Конферентна зала – мястото, където важни решения и преговори се организират е желателно да се предвиди аквариум или жив фонтан в югозападната част. В същата стая е по-добре да украсят зелените цъфтящи растения, за да дишат лесно и да получават нужната енергия драцената, аспержи полумесец. За просветлението на ума и премахване на несигурността е много добре да има бамбук;

Салон, фоайе – място, където ума, тялото и душата трябва да се отпуснат и да бъдат стимулирани. Преплитане на клон с меки течаща стъбла и ярки цветя като орхидеи, бръшлян, фикус е най-добрият вариант.

Червени и оранжеви цветя са разположени в южната част на сектора. Между другото, някои цветове абсорбират електромагнитно излъчване.

В този ред на мисли е добре да добавя, че организирането и проектирането на стая е много индивидуално нещо. Във Фън Шуй има само някои закони, които работят, ако искате да слушате и да се знаете най-малко за общия принцип на тяхното действие.

Ако имате приятелската атмосфера в екип, работите лесно и си имате доверие и здрав разум, то не е нужно да се тревожите за грешно поставен кактус. Не е необходимо. Основното нещо е всичко да е хармонично. За това може да ви е от полза и HAMALSKI.COM, по извозване на стари мебели.

 

 

 

 

 

Scroll to Top