С цвят на горчица и мед за отслабване на тялото

Модерният живот има отрицателно въздействие върху здравето на жените. Постоянен стрес, липса на сън и храна. Всичко това може да доведе до появата на наднормено тегло и увисване на кожата.

Здравословният живот не винаги е възможен. Не всеки ще намери време за посещение салони за красота, обаче, този проблем може да се управлява и независимо у дома чрез прилагане на мед горчица за маска. Винаги може да се съчетават- диета, спорт, домашни рецепти козметика и професионална козметика за ре моделиране на тяло.

Доказано е, че горчица и мед, са идеални продукти за оформяне на контурите на тялото.

Каква процедура се прилага:

Горчица и мед работят в няколко направления: Медът е един вид катализатор за обръщение и е напълно с тоновете на кожата. Инфилтрация му в дермата води до елиминирането на токсини, токсини и вода. Всичко това води до подобряване на структурата и цвета; В процеса на отслабване медът и горчицата се превръща в катализатор за действие. При затоплянето на двете съставки се усилва лимфния поток и горчица на прах гранули работи и като пилинг. Тя премахва мъртвите клетки от кожата. Следователно, тялото получава допълнително гладкостта и нежността. За разлика от другите методи за загуба на тегло има много по-ефективно лечение.

Техниката на този метод: Отслабването може да започне натриване на проблемните участъци с горчица и мед, които се оставят да престоят за дълъг период от време. Процедурата на този метод е разделена на няколко цветни етапа:

Получаване в този първи етап се прави подготовка на кожата. Кожата трябва да бъде обработена в пара за получаване на желания резултат, преди прилагане на сместа. За това ще бъде достатъчно, да вземете душ и да направите почистване на повърхността на тялото с помощта на скраб;

Подготовка с маска – на този етап е важно смес от желаната консистенция, маската да се разпространява по време на разпръскване. Горчицата винаги трябва да е суха;

Прилагане на маски – подготвената смес се нанася върху суха кожа достатъчно дебел слой. След това цялата повърхност се покрива плътно с фолио. Сега тялото трябва да бъде на топло. За да направите това, което трябва е да облечете топли дрехи или да хвърлите одеяло. Това състояние може да се задържи не повече от 30 минути;

Последният етап е прочистване от останките на маската. За този филм се прави прочистване на тялото под душа. След това можете да приложите антицелулитен крем. Курсът може да се състои от 10-13 процедури, всичко зависи от състоянието на кожата. Цялото опаковане трябва да се направи в един ден. В края не забравяйте да направите почивка за два месеца.

 

Scroll to Top