Топ съвети за чиста кухня

Казано е, че сърцето на един дом е кухнята.

Кухни също са източник на постоянна неудовлетвореност за мнозина, тъй като те имат рядката способност да събират елементарното и да се създаде дезорганизация.

Нашите приятели от в почистване на апартаменти са ни предоставили най-добрите съвети за поддържане на кухня, всичките й прилежащи чисти и мебели, които ще се надяваме да направят почистването в живота много по-лесно и приятно. Почистването е начин да правим профилактика, за да съхраним за по-дълго време уреди, домакинска посуда и мебели и обзавеждане. Без подобно внимание и грижа, животът на всичко се съкращава осезаемо.

Кога се налага подмяна лесно може да потърсите фирма за изнасяне на старите мебели, а когато ви трябва помощник в чистенето имате два варианта. Единият е да наемете домашна прислужница, а другият да почистите сами. Ето и някои трикове как да стане това:

  • Добавете 1 чаша бял оцет към празната съдомиялна машина и да пуснете програма за „нормално“ измиване. Това ще елиминира миризми и варови петна от интериора на уреда, наред с това ще е щадящ за съдомиялната от неръждаема стомана.
  • Преварявайте тави, които са изгорели по време на готвене. Изваряването може да трае за 3-5 минути. В канализацията ще се отмие всякакъв остатък.
  • За почистване на кана може да сварите вода и бял оцет. Това ще почисти цялата скала от вътре.
  • За да се направите стъклото на фурна и вратите блестящи като нови, напръскайте и изтрийте с кърпа или хартия напоени с кафяв оцет. Така оставете върху стъклото за един час, след това подсушете.
  • За да се отървете неприятни миризми при готвене на лук, риба или чесън, нарежете лимон или лайм и търкайте повърхността с плода.

За повече почистващи съвети и трикове, не забравяйте разгледате услуги по почистване на мазета и тавани в София.

Scroll to Top