Как да комбинирате аксесоари и вечерна рокля

Замисляли ли сте се защо солидна доза бяло в рокля подхожда на всичко. Този цвят оставя много място, за да играете с гривни с различни размери, цветове и текстури. С правилната комбинация от аксесоари и грим може да комбинирате една вечерна рокля.

Облечете тъмносиня рокля с бяла лента и почти с визията на Ева Мендес вдигнете гарда  с блясък.

Ето на какво може още да се научите от „старата школа“ с 3 забавни начина ….

ГРИМ

От стила на грима ще изберат до голяма степен много акценти. Всичко това ще зависи от привлекателността на вашия имидж. Като правило, мини рокля тип камбанка е подходяща за млади момичета и може да се носи на вечерни събития, така че можете да си позволите достатъчно затруднен грим. Гримьорите препоръчват използване на комбинация от това грим с розови нюанси студени цветове (виолетово, патладжан, сливи, вино, череши). За такъв случай е перфектно червило в сходни тонове. Може да добавите и ярък и наситен нюанс, ако имате тъмна коса. Гримът може да бъде в различен стил. Той е по-смел, защото това предполага използването на сини сенки, или очна линия около окото. За цвета на кожата и устните трябва да добавите тихо матирано розово червило.

ОБУВКИ

Един от първите въпросите, които възникват при момичето, което реши да се носят рокля камбанка е какви обувки да избере. На първо място, помислете за цветовете, които хармонират с такъв модел рокля. Ако решите да създадете образ на елегантна, изтънчена дама, потърсете сребро.

Фарсът ще привлече погледи на възхищение.

Ако предпочитате по-строго излъчване би било подходящо да комбинирате с черни обувки и чанта. Можете да вземете сини или зелени, но в този случай, трябва и да сте подготвени, че цялото внимание ще бъде насочено към вас. Фарсът ще привлече погледи на възхищение. Имайте предвид, че тонът на обувки и аксесоари в същото време не трябва да крещи. Що се отнася до стилът, печеливша ситуация е задължително сандали с високи токчета. При избора на обувки е добре да се откажете от варианта с пайети, искри, кристали. Такава украса може напълно да съсипе имиджа, да го направи твърде ярък и дори на ръба на лошия вкус. Внимание трябва да се покаже на обувки в лак, особено ако роклята е изработена от лъскав плат. Тази опция не е забранена, но внимавайте с факта, че може да е проява за твърде лош вкус. Бъдете модерна всеки ден.

Scroll to Top