Разликите между алуминий и PVC дограма

Нуждаете се от дограма калкулатор, за да оцените кое е по-добро решение за вас и вашия дом? Попаднали сте на точното място.

Материалът, от който PVC профили са произведени има ниска топлопроводимост в сравнение с алуминиевите профили. Това до голяма степен се дължи на факта, че задържа топлина в помещението, за разлика от алуминиевите рамки. С тази дограма е лесно да се избегне замръзване.

PVC дограмата се създава и монтира по-лесно, защото има лесен за обработка материал, който е мек и гъвкав, за разлика от алуминия. Наред с това може да внесе светлина в помещенията.

Има избор от цветове. Стандартните цветове, които се съхраняват на склад, са около 10. Сред тях са: бял, тъмен дъб, златен дъб и ирландски дъб, череша, махагон, сив антрацит, мека череша и други.

PVC са рециклиращи се.

Има наставничество алуминиеви корпуси, които позволяват да се образуват почти неограничени цветови прозорци и врати на избрани профилни системи. По този начин, безпроблемно оптичното съгласуване с алуминиеви фасади си партнира добре с някои новости. Така се комбинират предимствата на алуминий в цветовете на предимствата на топлоизолация от PVC профили. Алуминиевите черупки се боядисват и изпичат, като евтина алтернатива на алуминиева дограма. Лесни са за поддръжка.

Система с лифт-слайд врати да се прилага елегантно хармонично към преходните жилищните помещения на балкони и тераси.

Алуминиеви профили не се променят на външен вид през годините. Научете за някои мебели с уникален дизайн в дома.

Силата на този материал позволява сложни решения като структурни и окачени фасади, покриви, зимни градини и дори използване на сходни материали за блиндирани врати, противопожарни врати и такива структури, които изискват по-голяма сила. По същата причина има системи за алуминиеви дялове. Погледнете за още видове помощници в домакинството.

Алуминият е устойчив на огън и земетресение и също така е устойчив на големи температурни разлики.

Вътрешните врати са направени предимно от алуминий, тъй като позволяват монтаж и са значително по-евтини в сравнение с тази, монтирана на PVC врати, които изискват дръжки от двете страни на вратата.

Scroll to Top