Най-неочаквани функции на смартфоните

Експлозията на смартфоните промени начина, по който общуваме с други хора. В действителност, този вид сложни притурки се оказа неразделна част от нашия модерен живот.

Има толкова много неща, които можем да направим с нашите смартфони, колкото дори не си даваме равносметка. От едното просто изпращане на текстово съобщение или обаждане на приятел, до споделяне на снимки, видеоклипове, файлове.

Днес смартфоните са обгърнати с толкова много функции и възможности, колкото едва ли някои персонален компютър или лаптоп някога е имал. Повече изненадващо и невероятни характеристики, които ще направят вашия съвременен компютър още по-привлекателен може да откриете в тази кратка статия.

Ще опишем най-вече и най-неочаквани функции на смартфоните.

Мониторинг на сърцето – сензор за скорост на телефон

Броят на заболявания, свързани с нашето сърце се развива през последните десетилетия. Това прави много хора по-съзнателни и отговорни по отношение грижа и следене за здравето на сърцето. Проблемът е, че повечето от нас са заети и разполагайки с ограничено време, рядко се сещат да проверяват своето здраве, кръвно налягане, пулс и пр.

За щастие, има много приложения за следене на здравословно сърдечната честота в един медицински смартфон, който може да дойде в много удобен вид за наблюдение на сърцето. Повечето от този вид smarphone имат приложения, които наподобяват фотоапарат и изпълняват основната си функция.

Още по-интересно, за тези приложения е, че идват безплатно. За да се насладите на тази медицинска функция, се уверете, че вашият смартфон е оборудван с измерител за сърдечната честота тестер.

Дистанционно управление на телефон

С добавянето на едно просто приложение във вашия смартфон, можете да използвате телефона си като функционално дистанционното за телевизора. Това приложение се превърна в един от най-полезните приложения за всички, които обичат да прекарват часове в гледане на техните най-любимите телевизионни предавания. Има много приложения, за поддържане на тази функция.

Определете цвета на светлините

Още едно ново приложение, което позволява да промените цвета на светлината в дома си, за да отговаря на настроението ви. Това уникално приложение, дава по-добър контрол на системата за осветление в дома. След като имате умни система за осветление инсталирани в дома си, приложението дава пълна мощност, за да зададете цвят, тон и контраста на светлините през мобилния си телефон.

Стартирайте двигателя на колата си с Вайпър

Експлозията на смартфон приложения се е подобрила значително. С това мобилно устройство, всъщност може да се насладите на тази функция в реалност. Ново заявление наричано Вайпър ви позволява да използвате вашия смартфон, за да стартирате двигателя на колата си. Това приложение прави мобилния телефон, дори и по-полезен, когато не можете да намерите колата на паркинга.

Индустрията на заявление никога не е изглеждала толкова зашеметяваща. Сега най-неочакваните функции на смартфоните ще продължават да ни изненадват и да са на върха на пирамидата с технологии.

Scroll to Top